Päijät-Hämeen monipuolisin koneliike

Finnmaster Pilot 7 weekend

52.000,00

Pilot 7 Weekend on täydellinen viikonloppuvene, joka sopii loistavasti tilanteisiin, joissa päivä vesillä venyy suunniteltua pidemmäksi. Kuten muutkin Pilot-veneet, myös tämä vene sopii erinomaisesti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin.

Ei ole olemassa huonoa säätä, on vain vääränlaista pukeutumista. Se on meille tuttua täällä Suomessa. Tämän vuoksi olemme kehittäneet P-sarjan mallit. Sarjan koko idea on nimittäin se, ettei sinun tarvitse pukea useita vaatekerroksia käväistäksesi vesillä.

P-sarja on tinkimätön mallisarja, jonka kaikissa malleissa on avara takakansi ja suuri hytti. Korkean varalaidan ansiosta koko perhe voi liikkua veneessä vapaasti ja ennen kaikkea turvallisesti. Jos satut olemaan seikkailunhaluinen, voit myös sitoa katolle niin lainelaudat kuin kajakitkin.

P-sarjan hyttiveneissä voit niin ikään nauttia samoista eduista kuin avoimissa huviveneissäkin. Suuren avotilan ansiosta voit tehdä kaikkea kalaan lähtemisen ja perheen yhteisen päivällisen väliltä. Auringon ollessa korkeimmillaan avotilasta tulee myös täydellinen paikka auringosta ja merestä nauttimiseen. Jos päivä merellä venyykin suunniteltua pidemmäksi, veneessä on hyvin tilaa myös yöpymiseen.

Tärkeintä on vapaus. P-sarja tarjoaa sinulle ja perheellesi kaikki ne elämykset, joita kaipaatte, kun ulappa kutsuu.

OMINAISUUDET

  • Veneessä on suuri ohjaushytti, joka soveltuu erinomaisesti asumiseen. Siinä on kaikki tarpeellinen erillisestä wc-yksiköstä ja jääkaapilla varustetusta pentteristä aina neljän hengen nukkumapaikkoihin.
  • Tämän lisäksi veneessä on hyvin säilytystilaa ja suuri takakansi, joka houkuttelee mukaville ruokailuhetkille.

TEKNISET TIEDOT

  • Pituus: 7.29m
  • Leveys: 2.59m
  • Paino: 1700kg
  • Henkilöluku: 7
  • Moottorisuositus: 115-200hp

JÄTÄ TARJOUS- TAI
VAIHTOTARJOUSPYYNTÖ

Tai voit soittaa ja kysyä tarjousta suoraan asiantuntijalta:

Risto Paronen: 0400 695 648

Heikki Kopra: 0400 705 405

Seppo Rauti: 044 743 8510

Olen kiinnostunut rahoituksesta
Tarjoan vaihtolaitetta