Päijät-Hämeen monipuolisin koneliike

Yamarin 67 DC + Yamaha F225 XCB // Ennakkomyynti 2023

80.800,00 77.990,00

UUTUUS KAUDELLE 2022!

Yamarin 67 DC tarjoaa keinon luoda unohtumattomia kesäelämyksiä. Kahdeksalle henkilölle mitoitettu 67DC on toimiva ja tyylikäs kokonaisuus, jonka isommista päiväretkiveneistä tutut varusteet ja ominaisuudet nostavat kokoluokkansa kärkeen. Yamarin 67 DC on parhaimmillaan perheen tai kaveriporukan päiväretkiveneenä.

Yamarin 67 DC:n avotila on käytännöllinen ja viihtyisä. Avotilassa on mukava U-sohva ja kaksipaikkaisen kuljettajan istuimen kääntyvä selkänoja täydentää istuinryhmän seitsenpaikkaiseksi seurustelualueeksi. Avotilan keskelle saa pöydän ja aurinkoisina päivinä veneretkellä voidaan lepäillä avotilaan asetettavalla aurinkopedillä (molemmat Comfort Edition -lisävarustepaketissa). Pidemmille matkoille lisäkäytännöllisyyttä tuovat Premium Edition -lisävarustepaketin jääkaappi, pentteri painevesijärjestelmällä sekä liesi, jonka suojalevy aukeaa näppäräksi työtasoksi kokkailuille. Avotilan käytännöllisyyttä täydentävät reilunkokoiset säilytystilat sekä mukitelineet.

Veneessä on lukittavalla liukuovella varustettu kajuutta, johon suuret runkoikkunat ja avattava kattoluukku tuovat valoa. Kajuutta sopii mainiosti kahden aikuisen nukkumapaikaksi, samoin kuin lasten päiväunipaikaksi ja retkitavaroiden säilytykseen. Kajuutan vuoteen alla on suuri säilytystila ja asuttavuutta täydentää lisävarusteena saatava wc.

Veneeseen kulku ja siinä liikkuminen on helppoa ja turvallista suuren tasaisen keulakannen, kiinteiden portaiden, selkeiden askelmien ja isojen uimatasojen ansiosta. Premium Edition -lisävarustepakettiin kuuluva vesihiihtokaari toimii perässä myös tukikaiteena varmistaen osaltaan turvallista liikkumista uimatasoilla. Keulaan ja perään on sijoitettu reilunkokoiset säilytysluukut köysille.

Rungon mustat yksityiskohdat, tummapintaiset suuret runkoikkunat ja musta tuulilasin kaari täydentävät 67DC:n tyylikästä ja laadukasta vaikutelmaa.
Ohjaamon suunnittelussa on panostettu tyylikkyyden lisäksi ergonomiaan: näytön ja mittariston sijoitteluun on kiinnitetty erityishuomiota. Kuljettajalla on edessään selkeä 10-tuumainen Yamarin Q -näyttö (lisävarusteena on valittavissa 16-tuumainen).
Yamarin 67 DC + Yamaha F200XCA2 + Comfort package   77 500 EUR
Yamarin 67 DC + Yamaha F225XCB + Premium package  87 000 EUR

Yamarineille tuttuun tapaan myös uuden 67 DC:n ajo-ominaisuudet ovat erinomaiset. Leveän vesilinjan ansiosta vene on vakaa ja kulku on tasaista. Huippunopeus Yamaha 250 hevosvoimaisella moottorilla nousee 46 solmuun. Turkkimateriaalivaihtoehtona kaudella 2022 on flexiteek.

Yamarin 67 DC:n Comfort Edition -varustepaketti sisältää peräkuomun, tuulilasinpyyhkijän apukuljettajan puolelle, satamapeitteen, trimmitasot sekä pöydän ja avotilan aurinkopedin.

Premium Edition sisältää näiden lisäksi vesihiihtokaaren, jääkaapin, pentterin painevesijärjestelmällä, lieden, vesi-wc:n septitankilla ja verholla, keulapotkurin, keulaportaan, maasähköjärjestelmän sekä rantautumispaketin.

Tekniset tiedot:
Pituus: 6,76 m
Leveys: 2,55 m
Paino 1480 kg (ilman moottoria)
Henkilömäärä: 8
Polttoainesäiliön tilavuus: 195 litraa
Nopeus: 46 solmua (F250 moottorilla)

Yamarin 67 DC saatavuudet kesälle 2022 vahvistetaan myöhemmin. Ota yhteys myyjiimme!

Tuotemerkit:

JÄTÄ TARJOUS- TAI
VAIHTOTARJOUSPYYNTÖ

Tai voit soittaa ja kysyä tarjousta suoraan asiantuntijalta:

Risto Paronen: 0400 695 648

Heikki Kopra: 0400 705 405

Teemu Tuovinen: 044 551 2218

Olen kiinnostunut rahoituksesta
Tarjoan vaihtolaitetta