Päijät-Hämeen monipuolisin koneliike

Finnmaster veneet

Tervetuloa keskiyön auringon maahan. Täällä Suomen ylpeimmät veneenrakentajat asuvat ja rakentavat veneitä taianomaisen kesätaivaan alla. Jokainen venetehtaaltamme lähtevä vene on rakennettu ja suunniteltu vuosikymmenten taidolla, kokemuksella ja selkeällä näkemyksellä: rakennamme modernisti muotoiltuja veneitä, joissa on järkeviä ratkaisuja – turvallisuudesta tinkimättä.

Kauniissa ja vaativassa saaristossamme vene on paljon muutakin kuin pelkkä kuljetusväline – se on vapautta, intohimoa ja perinnettä. Ennen kaikkea se on kuitenkin elämäntapa. Me Finnmasterilla olemme osa tätä elämäntapaa. Veneenrakennusperinne välittyy sukupolvelta toiselle, ja vuodesta toiseen osaaminen ja intohimo nivoutuvat osaksi suunnittelemiamme ja rakentamiamme veneitä. Veneemme testataan veneveistämömme edustalla aidossa meriympäristössä.

Jokaisen veneen on läpäistävä tiukat testit, ennen kuin se päätyy käyttöösi. Ammattiylpeydellämme ei ole rajoja, ja valvomme tarkasti veneidemme laatua pienintä yksityiskohtaa myöten. Emme tee kompromisseja rakentaessamme venettä sinulle ja perheellesi.

Hei, voisimmeko
olla avuksi?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua. Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikalle, voit pyytää tarjousta tai kysyä lisätietoa malleistamme. Olemme yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.