Lahden Bikemarine

Yhteystiedot

Laatukatu 2,15680 Lahti

puh. (03) 7512 203
info(at)bikemarine.fi

Olemme avoinna
Arkisin klo 10–18
Lauantaisin klo 10–14

Meistä

Lahden Bike Marine Oy on monipuolinen vene- ja koneliike Päijät-Hämeessä. Tarjoamme laajan valikoiman veneitä, moottoripyöriä ja mönkijöitä vauhdikkaaseen vapaa-aikaan.

Lahden Bike Marinen tuotevalikoimaan kuuluvat niin vesillä, teillä kuin maastossakin liikkuvat laitteet. Lahden Renkomäeltä löydät asiantuntevat myyjämme sekä edustamamme laatumerkit, kuten Yamaha, Polaris, Yamarin, Yamarin Cross, Finnmaster, Buster ja Suvi.

Meille omistamisen aika on tärkeä, joten haluamme palvella asiakkaitamme myös ostotapahtuman jälkeen. Siksi saatkin meiltä myös kattavat jälkimarkkinointipalvelut sekä kattavan sopimushuoltomme Lahden Mp-Servicessä.

Löydät meidät Renkomäeltä

Bikemarine sijaitsee Lahdessa helppojen tieyhteyksien varrella. Löydät liikkeen Renkomäeltä ABC:n ja Plantagenin läheisyydestä, osoitteesta Laatukatu 2.

Nykyaikaiseen 800-neliöiseen myymäläämme on helppo tulla niin Helsingistä kuin muualtakin päin Suomea. Helsingistä tullessa käänny Ohitustie 4:ltä liittymän kautta Uudelle Orimattilantielle (167), siitä oikealle Laatukaareen ja edelleen Laatukadulle.

Nähdään vauhdin merkeissä!

Henkilökunta

Laskutus ja reskontra

Johanna Liimatainen
040 675 0640