Päijät-Hämeen monipuolisin koneliike

Yamaha perämoottorit

Yamaha on maailman suosituin perämoottorimerkki, eikä turhaan!
Se erottuu edukseen kilpailijoista ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan. Yamaha tunnetaan tehokkaana, mutkattoman luotettavana ja ylivoimaisen kestävänä perämoottorina.

Yamaha korottaa laatulupaustaan entisestään antamalla perämoottoreilleen 5-vuoden takuun. Takuu koskee kaikkia uusia 1.1.2015 jälkeen huvikäyttöön luovutettuja F2,5 – F350 perämoottoreita. Yamaha on markkinajohtajana ansainnut veneilijöiden luottamuksen jo yli 30-vuoden ajan tarjoamalla vain parasta laatua. Siksi se on Suomen suosituin perämoottori.

Kuljitpa missä päin maailmaa tahansa, niin huomaat että Yamaha perämoottoriin luotetaan kaikialla. Yamaha on ajan myötä voittanut vesiurheilun ystävien, veneretkeilevien perheiden, töitä paiskivien ammattikäyttäjien kuten myös vesillä hauskaa pitävien kaveriporukoiden luottamuksen. Käyttäjät osaavat jo edellyttää Yamahaltaan luokan johtavaa suorituskykyä, luotettavuutta ja iloisen rentoa nautiskelua vetten päällä.

Valmistaudu tuntemaan Yamahan ylivoima!

Lisätietoja valmistajan kotisivuilla.

Hei, voisimmeko
olla avuksi?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua. Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikalle, voit kysyä lisää ja pyytää tarjousta tarvitsemallesi tuotteelle oheisella lomakkeella. Vastaamme viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.