Suvi 46 Fisher
Suvi 46 Fisher
Suvi 46 Fisher
Suvi 46 Fisher
Suvi 46 Fisher
Suvi 46 Fisher
Suvi 46 Fisher
Suvi 46 Fisher
Suvi

Suvi 46 Fisher + Yamaha F40 FETL 2024

14 290 € + tk.

Suvi 46 Fisher on heittokalastukseen ja jigaamiseen soveltuva mökki- ja kalastusvene. Veneessä on samat erinomaiset runko ja ajo-ominaisuudet kuin 47 Duo:ssa.

Veneeseen on saatavana suuri tasainen heittokalastustaso tehdasasenteisena lisävarusteena. Vakiovarusteena mm. kölirauta ja laminaattisarja.

PYYDÄ TARJOUS Tutustu muihin Suvi-merkin tuotteisiin

Kuvaus

Suvi 46 Fisher on heittokalastukseen ja jigaamiseen soveltuva mökki- ja kalastusvene. Veneessä on sama erinomainen runko ja ajo-ominaisuudet kuin 47 Duo:ssa.

Suvi 46 Fisherissä on 140 cm pitkä säilytystila esim. vavoille. Myös ohjauspulpetin edessä on lukittava säilytystila istuimen alla. Keulakansi on kiinteä ilman luukkua, jolloin kanteen on helppo läpipultata vaikka keulamoottori taivasankkuriksi.

Veneeseen on saatavana suuri tasainen heittokalastustaso tehdasasenteisena lisävarusteena. Kalastustason voi taittamalla puolittaa ja tarvittaessa sen saa otettua helposti kokonaan pois.

Veneen hintaan sisältyy valinnan mukaan joko 300 cm sivu- tai keulakaiteet tai 200 cm sivukaiteet + lyhyet keulakaiteet.

  • Vakiovarusteena kölirauta ja laminaattisarja
  • Keulamoottorin johdoille valmis putkitus keulasta välipohjan alla takatilaan
  • Etusäilytystila on käytettävissä etupenkin selkänojan aukosta
  • Mittaripaneeliin mahtuu 9” karttaplotteri upotettuna

Video