Suvi 63 CC Fisher
Suvi 63 CC Fisher
Suvi 63 CC Fisher
Suvi 63 CC Fisher
Suvi 63 CC Fisher
Suvi 63 CC Fisher
Suvi 63 CC Fisher
Suvi 63 CC Fisher
Suvi 63 CC Fisher
Suvi 63 CC Fisher
Suvi

Suvi 63 CC Fisher + Yamaha F100 LB 2024

30 990 € + tk.

Suvi 63 CC Fisher + Yamaha F115 LB, 32 190 € + tk.

Suvi 63 CC Fisher on vahva ja monipuolinen kalastusvene, joka kestää kovempaakin keliä. Leveä keskipulpetti on tilava, ja irrotettavat takapenkin nurkkapalat mahdollistavat liikkumisen kalastuksen aikana. Varustele 63 CC Fisher lisävarusteilla unelmiesi kalastusveneeksi tai turvalliseksi yhteysveneeksi. Suvi 63 CC Fisher on saatavana joko leveällä kahden istuttavalla istuimella tai yksittäisillä kuppipenkeillä.

Vakiovarusteina mm. verhoillut kuppipenkit, laminaattisarja, hydrauliohjaus, kölirauta ja 70 l kiinteä polttoainesäiliö.

PYYDÄ TARJOUS Tutustu muihin Suvi-merkin tuotteisiin

Kuvaus

Tilava vene kalastukseen: Suvi 63 CC Fisherin irrotettavat takapenkin nurkkapalat antavat entistäkin enemmän taka-avotilaa ja mahdollistaa helpon liikkumisen kalastuksen yhteydessä. Veneestä löytyy kaksi pitkää säilytystilaa vavoille, ja etukanteen on helppo kiinnittää keulamoottori taivasankkuriksi.

Lisäominaisuuksia varustelulla: Keulan avotilaan on saatavana lisävarusteena irrotettava säilytyslaatikko, joka toimii samalla vaikka aputasona heittokalastuksessa, auringonottotasona huviretkillä tai jopa kalasumppuna.

Erinomaiset ajo-ominaisuudet: Suvi 63 CC Fisher muotoilu perustuu 63 Duo -perusmalliin. CC Fisherissä on sama erinomainen runko ja loistavat ajo-ominaisuudet kuin 63 Duossa.

Video