Veneily

Yamarin 59 BR + Yamaha F115 / Kampanja

43 190€ + tk.
50 174€ + tk.

Yamarinin kaudella 2023 julkaistu uutuusvene on moderni ja tyylikäs kuuden metrin kokoluokan bowrider. Sporttinen Yamarin 59 Bow Rider on hauska ajettava, vaikka se onkin vakaa ja käyttäytyy ennakoitavasti vaativammassakin kelissä. Rungon leveys ja muotoilu takaavat miellyttävän ajokokemuksen joka kerta. Suurin saatavilla oleva moottori on Yamaha F115, jolla huippunopeus nousee noin 37 solmuun.

Osansa sporttisen tyylikkääseen yleisilmeeseen tuo mustilla karmeilla varustettu, mahdollisimman suojaavaksi suunniteltu tuulilasi. Tuulilasi ulottuu pitkälle sivuille ja sen korkeus on optimoitu virtauslaskelmien avulla, mikä lisää matkustusmukavuutta ja suojaa myös takapenkillä istuvia viimalta ja roiskeilta. Takana matkustamon keskipiste on väljä sohva, jonka voi avata käden käänteessä lokoisaksi aurinkopediksi.

Avotila on huolellisesti suunniteltu, jotta kaikki säilytystilat olisivat mahdollisimman suuret. Hyvin sijoitellut, suuret askelmat ja selkeät kulkuväylät pitävät huolen, että koko veneen läpi on helppoa ja turvallista kulkea. Lisävarusteena saatava vesihiihtokaari toimii tarvittaessa lisätukena takakannella ja uimatasoilla liikuttaessa. Vakiovarusteisiin kuuluu miellyttävä softdeck-kansimateriaali, joka viimeistelee tyylikkään yleisilmeen.

Vakiovarusteisiin kuuluva Yamarin Q -älynäyttö elektronisine Navionics-karttoineen helpottaa veneilyä. Sama laite mahdollistaa myös radion käytön sekä musiikin striimaamisen omalta älylaitteelta. Lisävarusteena on saatavana mm. kalakaiku ja tavallinen kaikuluotain sekä kaukosäädin, joka helpottaa näytön toimintojen käyttöä ja mahdollistaa vaikka äänenvoimakkuuden säädön sohvalla istuessa.


Nyt tarjolla rajoitettu erä vm. 2023 veneitä!

2023 Yamarin 59 BR + Yamaha F115 + Premium Edition + Sonar + Q Guard nyt tarjoushintaan 43 190€ + tk. (svh. 50 174€ + tk.)
Etusi nyt yli 6900€


Kysy lisää myyjiltämme ja pyydä tarjous haluamillasi lisävarusteilla!

PYYDÄ TARJOUS Tutustu muihin Veneily-merkin tuotteisiin

Kuvaus

  • Hauska ja miellyttävä ajettava
  • F115 moottorilla huippunopeus jopa 37 solmua
  • Tyylikäs yleisilme
  • Avotilan sohva muunneltavissa aurinkotasoksi
  • Yamarin Q -ajotietokone / karttaplotteri