Yamarin 60 DC
Yamarin 60 DC
Yamarin 60 DC
Yamarin 60 DC
Yamarin 60 DC
Yamarin 60 DC
Yamarin 60 DC
Yamarin 60 DC
Yamarin 60 DC
Yamarin 60 DC
Yamarin 60 DC
Yamarin 60 DC
Yamarin

Yamarin 60 DC + Yamaha F115 2023

45 990 € + tk.
50 600 € + tk.

Astu Yamarin 60 DC:n kyytiin ja ihastu. Yamarin 60 DC on pienen perheen täydellinen retkivene, joka sopii niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin miehistölle. Veneen terhakkuus ja ensiluokkainen käsiteltävyys, käytännöllinen avotila sekä  näppärä kajuutta johdattelevat sinut Day Cruiser -veneiden innostavaan maailmaan.

Yamahan 115 hv:n perämoottorilla varustettuna huippunopeus nousee jopa 38 solmuun kuormasta riippuen.

Yamarin 60 DC saatavana myös Yamaha VMax -moottorilla. Kysy lisää myyjiltämme!

PYYDÄ TARJOUS Tutustu muihin Yamarin-merkin tuotteisiin

Kuvaus

Tilava avotila ja toimivat kulkureitit

Yamarin-veneiden suunnittelussa kiinnitetään aina huomiota ajo-ominaisuuksien lisäksi myös veneen sisätiloihin ja kulkureitteihin. Yamarin 60 DC:ssä onkin erityisen toimiva avotila, jossa on helppo liikkua ja takapenkilläkin istuu mukavasti kolme henkilöä. Kuljettajan ja apukuljettajan kääntyvien istuinten ansiosta Yamarin 60 DC:n avotilaan muodostuu mukava seurustelualue.

Uusi leveämpi runko tuo veneeseen tilan tuntua ja tekevät Yamarin 60 DC:stä vakaan ja tasapainoisen. Yamarin 60 DC:n suurilta uimatasoilta on mukava pulahtaa virkistävään veteen. Lisäksi uimatasot helpottavat esimerkiksi rantautuessa. Selkeät askelmat avotilasta uimatasoille ovat omiaan lisäämään näiden käytännöllisyyttä.

 

Kajuutta kahdelle

Keulakajuutta sivuikkunoineen tarjoaa makuutilan kahdelle aikuiselle ja täydellisen päiväunipaikan perheen pienimmille. Keulakajuutan patjaston alta löytyy lisäksi säilytystilaa.

 

Kattava varustelu

Veneen vakiovarustukseen kuuluu Yamarin Q -infotainment, joka yhdistää kaikki veneen ja moottorin mittarit, kartastot, reaaliaikaiset säätiedot sekä lukuisat ohjemateriaalit ja viihdetoiminnot samalle laitteelle, selattavaksi korkealaatuiselta kosketusnäytöltä.

Lisäksi Yamarin Q -järjestelmään on yhdistettävissä Yamarin App, jonka avulla voit mm. tarkastella veneesi polttoainemäärää, akun varaustasoa sekä lokikirjaa. Nämä edistykselliset tekniset ominaisuudet  antavat viimeisen silauksen täydelliselle veneilypäivälle.

Video