Yamarin 67 DC
Yamarin 67 DC
Yamarin 67 DC
Yamarin 67 DC
Yamarin 67 DC
Yamarin 67 DC
Yamarin 67 DC
Yamarin 67 DC
Yamarin 67 DC
Yamarin 67 DC
Yamarin 67 DC
Yamarin 67 DC
Yamarin 67 DC
Yamarin 67 DC
Yamarin 67 DC
Yamarin 67 DC
Yamarin 67 DC
Yamarin 67 DC
Yamarin

Yamarin 67 DC 2024 + Yamaha F225

85 500 € + tk.
88 500 € + tk.

Yamarin 67 DC + Yamaha F200 XCA2
+ Comfort package, 77 500 €

Yamarin 67 DC + Yamaha F225 XCB
+ Premium package, 87 000 €

Yamarin 67 DC tarjoaa keinon luoda unohtumattomia kesäelämyksiä. Kahdeksalle henkilölle mitoitettu 67 DC on toimiva ja tyylikäs kokonaisuus, jonka isommista päiväretkiveneistä tutut varusteet ja ominaisuudet nostavat kokoluokkansa kärkeen. Yamarin 67 DC on parhaimmillaan perheen tai kaveriporukan päiväretkiveneenä.

PYYDÄ TARJOUS Tutustu muihin Yamarin-merkin tuotteisiin

Kuvaus

Käytännöllinen ja viihtyisä avotila

Yamarin 67 DC:n avotilassa on mukava U-sohva ja kaksipaikkaisen kuljettajan istuimen kääntyvä selkänoja täydentää istuinryhmän seitsenpaikkaiseksi seurustelualueeksi. Avotilan keskelle saa pöydän ja aurinkoisina päivinä veneretkellä voidaan lepäillä avotilaan asetettavalla aurinkopedillä (molemmat Comfort Edition -lisävarustepaketissa).

Pidemmille matkoille lisäkäytännöllisyyttä tuovat Premium Edition -lisävarustepaketin jääkaappi, pentteri painevesijärjestelmällä sekä liesi, jonka suojalevy aukeaa näppäräksi työtasoksi kokkailuille. Avotilan käytännöllisyyttä täydentävät reilunkokoiset säilytystilat sekä mukitelineet.

 

Valoisa ja tilava kajuutta

Veneessä on lukittavalla liukuovella varustettu kajuutta, johon suuret runkoikkunat ja avattava kattoluukku tuovat valoa. Kajuutta sopii mainiosti kahden aikuisen nukkumapaikaksi, samoin kuin lasten päiväunipaikaksi ja retkitavaroiden säilytykseen. Kajuutan vuoteen alla on suuri säilytystila ja asuttavuutta täydentää lisävarusteena saatava wc.

 

Turvallista kulkemista veneessä

Veneeseen kulku ja siinä liikkuminen on helppoa ja turvallista suuren tasaisen keulakannen, kiinteiden portaiden, selkeiden askelmien ja isojen uimatasojen ansiosta. Premium Edition -lisävarustepakettiin kuuluva vesihiihtokaari toimii perässä myös tukikaiteena varmistaen osaltaan turvallista liikkumista uimatasoilla. Keulaan ja perään on sijoitettu reilunkokoiset säilytysluukut köysille.

 

Tyylikäs ilme ja sekä ergonominen ohjaamo

Rungon mustat yksityiskohdat, tummapintaiset suuret runkoikkunat ja musta tuulilasin kaari täydentävät 67 DC:n tyylikästä ja laadukasta vaikutelmaa. Ohjaamon suunnittelussa on panostettu tyylikkyyden lisäksi ergonomiaan: näytön ja mittariston sijoitteluun on kiinnitetty erityishuomiota. Kuljettajalla on edessään selkeä 10-tuumainen Yamarin Q -näyttö (lisävarusteena on valittavissa 16-tuumainen).

 

Erinomaiset ajo-ominaisuudet ja vakaa kulku

Yamarineille tuttuun tapaan myös uuden 67 DC:n ajo-ominaisuudet ovat erinomaiset. Leveän vesilinjan ansiosta vene on vakaa ja kulku on tasaista. Huippunopeus Yamaha 250 hevosvoimaisella moottorilla nousee 46 solmuun. Turkkimateriaalivaihtoehtona kaudella 2023 on flexiteek.

Video