Yamarin Cross

Yamarin Cross 57 BR + Yamaha F115 2024

46 900€ + tk.
50 800€ + tk.

Haluaisitko nauttia pienistä arjen iloista helposti ja vaivattomasti? Tämän sinulle tarjoaa tyylikäs Cross 57 Bow Rider. Tämä vene on helppokäyttöinen, laadukas ja tyylikäs. Cross 57 BR:llä veneilystä voi nauttia matalalla kynnyksellä milloin tahansa, jolloin arkeenkin pystyy tuomaan pieniä iloja.

Lujatekoinen alumiinirunko ja lasikuitukannen tuoma mukavuus luovat yhdessä kestävän sekä tyylikkään kokonaisuuden. Cross 57 BR:n viihtyisä avotila tarjoaa suojaisat ja miellyttävät paikat viidelle matkustajalle, joten matkustaminen on aina mukavaa. Veneessä on myös erinomaiset kalastusmahdollisuudet tarvittaessa useammalle kalastajalle. 

Helppoutta ja vaivattomuutta lisää myös Cross Q infotainment -järjestelmä. Cross Q kuuluu Cross 57 BR:n vakiovarustukseen, sillä haluamme että veneily olisi mahdollisimman hauskaa ja stressitöntä. Cross Q yhdistää muun muassa merikartat sekä elektronisen navigoinnin yhdellä 10 tuuman näytölle. Voit yhdistää Bluetooth-yhteyden avulla puhelimesi Cross Q järjestelmään. Näin voit kuunnella haluamaasi musiikkia, mutta myös nähdä saapuvat puhelut Cross Q:n näytöllä.

Cross Q -järjestelmän voi nyt myös liittää erilliseen mobiilisovellukseen. Sovelluksen ansiosta kaikki tarvittavat tiedot kulkevat aina mukanasi, jotka voit tarkistaa milloin tahansa. Sovelluksesta löydät muun muassa moottorin käyttöohjeet, polttoaineen kulutuksen sekä automaattisen lokikirjan, joka tallentaa ajoreitit ja matkan pituudet. Voit myös helposti jakaa lokikirjan matkatiedot sekä ottamasi kuvat suoraan ystävillesi sovelluksen kautta. Veneilyä ei ole koskaan tehty näin helpoksi ja vaivattomaksi.

PYYDÄ TARJOUS Tutustu muihin Yamarin Cross-merkin tuotteisiin

Kuvaus

  • Tyylikäs muotoilu
  • Iso avotila
  • Lujatekoinen alumiinirunko
  • Cross Q Infotainment järjestelmä