Yamarin 80 DC
Yamarin 80 DC
Yamarin 80 DC
Yamarin 80 DC
Yamarin 80 DC
Yamarin 80 DC
Yamarin 80 DC
Yamarin 80 DC
Yamarin 80 DC
Yamarin 80 DC
Yamarin 80 DC
Yamarin 80 DC
Yamarin 80 DC
Yamarin 80 DC
Yamarin 80 DC
Yamarin 80 DC
Yamarin 80 DC
Yamarin 80 DC
Yamarin 80 DC
Yamarin 80 DC
Yamarin

Yamarin 80 DC + Yamaha F300 // ENNAKKOMYYNTI

146 400 €

Yamarin 80 DC + Yamaha F300 XCB, 139 400 €
Yamarin 80 DC + Yamaha F300 XSB2, 146 400 €

Omaksu tyylikkyys, nauti mukavuudesta. Yamarin 80 Day Cruiser yhdistää innovatiivisella tavalla daycruiserin ja walkaroundin parhaat ominaisuudet.

  • Innovatiivinen kansirakenne daycruiser veneeseen (kulku sivusta)
  • Suojaisa matkustamo
  • Kattavat vakiovarusteet
  • Keulassa erillinen wc
  • Vakiovarusteena iso 16″ Yamarin Q-näyttö
PYYDÄ TARJOUS Tutustu muihin Yamarin-merkin tuotteisiin

Kuvaus

Tilava keulakansi. Yamarin 80 DC:n keulakansirakenne eroaa tyypillisistä pohjoismaisista daycruisereista; Veneeseen kuljetaan sivulta keulakannen kautta. Muilta osin keulakansi on aivan tasainen, joten keulassa on helppo liikkua rantautumisen aikana.

Suojaisa keulahytti. Sivusta aukeavan tuulilasin ja portin takaa avautuu keulaan saakka jatkuva suojaisa, kanteen upotettu syvennys. Suuri keulahytin oviaukko helpottaa liikkumista keulakajuutan ja avotilan välillä.

Keulassa on avara makuukajuutta, joka on suurten runkoikkunoiden ansiosta hyvin valoisa. Kannella on lisäksi avattava luukku, josta on helppo laskea tavarat suoraan keulahyttiin. Paapuurin puolella kulkusyvennyksen alla on mukava divaani. Keulakajuutasta on pääsy myös avotilan alle sijoittuvaan toiseen tilavaan makuukajuuttaan, jossa kaksi aikuista yöpyy mukavasti. Lisäksi keulassa on erillinen, tilava wc.

Avara avotila. Veneen varsinainen sydän on avara avotila, jossa mahtuu seurustelemaan mukavasti jopa kahdeksan henkeä. Paapuurin puolella on pentteri, joka on varustettu liedellä, jääkaapilla ja altaalla sekä hyvillä säilytystiloilla. Ruuanlaiton ajaksi pentterin kansi avautuu aputasoksi.

Veneen avotilan seurustelualue kasvaa merkittävästi, kun kuljettajan tuplapenkin selkänoja käännetään eteen. Takaosan sohvan selkänoja puolestaan kääntyy taaksepäin laajentaen istuimen aurinkotasoksi.

Keulan lisäksi veneeseen on selkeä ja tasainen kulkureitti myös takaa. Hyvin pitävällä ja paljaillekin jaloille mukavalla Softdeck-pinnoitteella päällystetyt uimatasot ulottuvat pitkälle koneen sivuille. Moottorin edessä on väljä kuomutalli, johon veneen kuomu on helppo laskostaa.

Selkeä ohjaamo. Yamarin 80 DC:ssä on selkeästi jäsennetty ohjaamo, johon on suunniteltu luontevat paikat näytöille, Yamahan mittareille ja moottoria ohjaavalle joystickille sekä latauspaikka puhelimelle. Yamarin Q -älynäyttö on kiinteä osa venettä, samoin Yamahan F300 V6-perämoottori. Vakiovarusteena on yksi 16″ Q-näyttö elektronisilla Navionics-kartoilla, lisävarusteena näytön saa tuplattua.

Video