Päijät-Hämeen monipuolisin koneliike

Buster veneet

Buster on todella ansainnut klassikon asemansa vesillä liikkujien keskuudessa. Buster-vene erottuu muista helppohoitoisuudellaan, turvallisuudellaan ja kestävyydellään. Vettymättömän ja pakkasessa haurastumattoman uretaanin ansiosta vene kelluu moottoreineen ja ohjeiden mukaisine maksimikuormineen vedellä täyttyneenäkin.

Buster on Pohjoismaiden suosituin moottorivene, jonka laajasta mallistosta löydät parhaat vaihtoehdot monipuoliseen vapaa-ajan veneilyyn ja vaativaan työhön.

Buster veneisiin M mallista ylöspäin sisältyy vuodelle 2017 Buster Q navigointijärjestelmä. Tutustu lisää täältä ja kysy meiltä lisää.

 

Tervetuloa tutustumaan Busterien maailmaan ja luomaan oma seikkailusi!

Inhan Tehtaat on Euroopan suurin alumiinivenesuunnittelija ja -valmistaja. Maailman vesille 60 vuoden aikana laskemistamme yli 125 000 veneestä suurin osa on edelleen käytössä. Suunnitteluamme on aina ohjannut tinkimätön pyrkimys kestävyyteen, käytännöllisyyteen ja ensiluokkaiseen merikelpoisuuteen. Tämä yhdistettynä sukupolvia jatkuneisiin teollisen käsityön perinteisiin, on luonut laadun, josta on muodostunut veneilijöiden keskuudessa käsite: Buster.

AHT – Aluminium Hull Technology by Buster todistaa 60 vuoden aikana kertyneestä kokemuksesta, ammattitaidosta ja periksiantamattomasta työstä veneidemme laadun jatkuvaksi parantamiseksi. Buster-laadun takaa AHT – Aluminium Hull Technology by Buster.

Hei, voisimmeko
olla avuksi?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua. Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikalle, voit pyytää tarjousta tai kysyä lisätietoa malleistamme. Olemme yhteydessä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.