Päijät-Hämeen monipuolisin koneliike

Yamarin veneet

Yamarin vie elämäsi kesään. Se on lupaus, jolle on rakennettu koko Yamarin-maailma.

Haluamme tuoda ulottuvillesi mahdollisuuden elämäsi parhaaseen kesään. Aurinkoon, lämpöön ja yhdessäoloon. Veneajeluihin ja päiväreissuihin, rentouttaviin veneretkiin perheen kesken, kalastuksen ja muiden harrastusten pariin.
Yamarinista on kasvanut merkittävä kansainvälinen venebrändi, joka henkii rentoa yhdessäoloa perheen ja ystävien kesken. Veneily Yamarinin kanssa on helppoa, mukavaa ja turvallista. Tee unelmiesi kesästä totta!

Yhdistimme suomalaisen veneenrakennustaidon uusimmat tekniikat ja ajattoman muotoilun kokonaisuudeksi, jossa mistään ei tarvitse tinkiä.

Veneilyn kuuluu olla vaivatonta, turvallista ja mukavaa. Siksi Yamarin-veneiden tärkein ominaisuus on huippuluokan ajettavuus, joka saa vuodesta toiseen kiitosta niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin venetesteissä.

Varustelussaan Yamarin panostaa valmiiseen kokonaisuuteen, jotta veneily olisi mahdollisimman miellyttävää, ja vakiovarustetaso onkin markkinoiden kattavin – Yamarin on mutkaton valinta paitsi kokeneelle veneilijälle, myös ensiveneen ostajalle. Kaikki Yamarin-veneet täyttävät EU:n huvivenedirektiivit.

Yamarin-veneet valmistetaan Suomessa laadukkaista materiaaleista. Kestävällä ja arvostetulla veneellä on myös jälleenmyyntiarvoa vaihtaessasi veneesi suurempaan.

Niin monta hyvää syytä valita Yamarin!

Hei, voisimmeko
olla avuksi?

Tervetuloa myymäläämme – meillä saat aina henkilökohtaista palvelua. Jos et kuitenkaan juuri nyt pääse paikalle, voit kysyä lisää tuotteistamme tai pyytää tarjousta sinua kiinnostavasta Yamarin veneestä.